Popchoras “Viesulas” koncertavo Respublikiniame populiariosios muzikos festivalyje “Laumės juosta 2018″ Palangoje 2018-07-29

Štai ir prabėgo taip laukta įspūdingoji “Laumės juosta 2018″. Šiais metais popchoras “Viesulas” į didžiąją festivalio sceną lipo kartu su Algirdu Grudinskiu – Grūdu ir atliko lietuvišką hitą “Vasaros naktys”. O didžiojo koncerto išvakarėse – šeštadienio vakarą  “Viesulas” surengė net valandos trukmės koncertą prie Palangos fontano ir savo dainomis kvietė palangiškius ir miesto svečius į “Laumės juostą 2018″. Šeštadienio koncerto vedėjomis tapo mūsų studijos solistės Adriana ir Saulė. Jos net tris valandas žaismingai vedė visą šeštadieninį renginį!
Norime padėkoti nuostabiajai Laimai Lapkauskaitei už tai, jog kasmet sukuria tokį stebuklą, kurio ištikimai laukiame visus metus ir pradedame ruoštis pasirodymui nuo žiemos!  Taip pat sakome nuoširdų AČIŪ mielai Laimai už begalinį rūpestį, nuoširdumą ir pasitikėjimą mumis!!!! Esame labai laimingi, kad pagaliau mūsų rankose išsvajotoji “Laumės juostos” statulėlė!!!   Na o žiūrovams dėkojame už garsiausias ovacijas  ir už begalybę komplimentų! Mes jus mylime ir laukiame naujų susitikimų!!!!